meie lugu Drinkbase ettevõtmisest

Drinkbase OÜ on pühendunud kvaliteetsete jookide ja snäkkide maaletoomisele ja turustamisele. Meie missiooniks on pakkuda tarbijatele laia valikut hoolikalt valitud alkohoolseid ja mittealkohoolseid jooke ning kvaliteetseid kohvisid ja snäkke. Me usume, et igaühe jaoks leidub meie tootevalikus midagi, mis rikastab nende hetki ja loob meeldejäävaid maitseelamusi.

Drinkbase OÜ asutati eesmärgiga tuua Eesti turule põnevaid ja uudseid maitseid üle maailma. Meie meeskond koosneb toidu- ja joogientusiastidest, kellel on kirg avastada ja tutvustada uusi ja huvitavaid tooteid. Meie partnerid on hoolikalt valitud tootjad, kes jagavad meie pühendumust kvaliteedile ja innovatsioonile.

Meie tootevalik on alati muutumises ja laienemas, et rahuldada meie klientide kasvavaid ootusi. Oleme pühendunud sellele, et meie tooted ei oleks mitte ainult maitsvad, vaid ka pärit vastutustundlikult tegutsevatelt tootjatelt. Keskkonnasäästlikkus ja eetilisus on meie valikute juures alati esikohal.

Koostöös kohalike ja rahvusvaheliste partneritega püüame pakkuda ainulaadset valikut, mis rikastab Eesti joogikultuuri ja pakub tarbijatele võimaluse avastada maailma maitseid oma kodus.

Täname, et valisite Drinkbase OÜ. Meie kireks on pakkuda teile parimaid maitseid ja elamusi. Olgu teie valik milline tahes, me oleme siin, et muuta iga hetk eriliseks.

Tutvu meie tiimiga

Ahto Peever
Igapäevane juhtimine

ahto@drinkbase.eu
+372 53451621
Martin Kruus
Kliendihaldus ja müük

martin@drinkbase.eu
+372 53450781
Madis Kruus
Joonas Tamm
Infotehnoloogilised lahendused

joonas@drinkbase.eu